Sportolóink

Rácz Andrea

Rácz Andrea

Sziasztok!

Rácz Andrea vagyok 31 éves. A sport hobbi szinten mindig jelen volt az életemben. Már a kezdetektől  fogva a testépítés világa tetszett a legjobban. Miután megszületett a 2 lány gyermekem, mint a legtöbb anyuka elégedetlen voltam a testemmel, így elhatároztam változtatok rajta.

Félelemmel és gátlásokkal kezdtem az edzést 2018.10.05 napján. Éreztem, hogy nem mindent csinálok jól, de nagyon lelkes voltam. Mivel diétáztam, elsősorban kardió és súlyzós edzést végeztem. A testem szépen lassan kezdett átalakulni, egyre többet és többet akartam kihozni magamból. A sors úgy hozta, hogy 2019. júniusában találkoztam Riával és Istvánnal. Emberileg, mind szakmailag nagyon szimpatikusak voltak, így hozzájuk fordultam segítségért, hogy elérjem amit oly rég óta vágyom. Úgy érzem életem egyik legjobb döntését hoztam.

Új szintre emeltük az elvárásaimat magammal szemben. Az irányításukkal elkezdtem életem első versenyfelkészülését. Sokat köszönthetek nekik, megmutatták mire vagyok képes.

Már nincsenek félelmeim, sem gátlásaim. Rájöttem, példát kell mutatnom minden nőnek, anyukának, akik vágynak a változásra, de félnek rálépni az útra.