Filozófiánk

FILOZÓFIÁNK 

Hogyan tudunk segíteni?

A megvalósítás receptjét szeretnénk átnyújtani kedves olvasó!

  • Magyarországon első ízben hoztuk létre azt a támogató közösséget, amely vegyíti a magas szintű gyakorlati, és tudományelméleti szemléletet.
  • Hiszen a célod elérése érdekében a legmagasabb szakmai kompetenciákat érdemled.
  • A teljesítményed fokozása többről szól, mint a tested edzése.
  • A pszichológiai támogatás is szerves részét képezi filozófiánknak. Támogatást nyersz az egészség és a sport kényes egyensúlyának fenntartásában, maximalizálva képességeid teljes kiteljesedését.

A Pogány Fitness programjának alapját képezi a tudományos világ bizonyítékokra épülő rendszerének folyamatos alkalmazása, valamint a gyakorlatok prezentációja során súlyozottan jelenik meg a magasan képzett edzők versenyfelkészítési rutinja. Ennek az alapnak köszönhetően bátran ajánlhatjuk a programjainkat, rovatainkat mindenki számára, legyen szó arról, aki először lép az életmódváltás ösvényére, vagy arról, aki már megtette az első szakaszt, de keresi a további lehetőségeket a folyamatos fejlődésre. Aki szeretné megtapasztalni egy versenyhelyzet izgalmait és felállni a színpadra a legjobbak közé, vagy éppen a legjobbként.

Sportvezetőknek is szeretnénk lehetőséget biztosítani csapataik mentális és fizikai teljesítményének növelésére. Mind egyéni, mind csapatsportolók esetében a személyre szabott metodikák alkalmazásával biztosítjuk a megfelelő fejlődést. Kis létszámú szemináriumok vagy workshopok formájában is lehetőség van a folyamatos továbbképzésre.

Készen állsz az útra?

Tedd meg az első lépéseket és garantáljuk, hogy a következőket már együtt tesszük meg. Igen, jól látod, egy döntés előtt állsz. A halogatás a félelem egyik palástja, de ha sikerül levetned, és elindulsz ezen az új úton, tanulságos folyamatokban lesz részed. A lehetőségek széles spektruma tárul eléd, hiszen megismertetjük veled a benned rejlő kiaknázatlan erőforrásokat.

 

Keress fel minket még ma, és találjuk meg együtt a kérdéseidre a választ!

Pogány Fitness Stúdió – A Te fitness mentorod