Mit se számít a befektetett munka, ha végül nem térül meg!

„Mennyit kell még edzenem ahhoz, hogy úgy nézzek ki mint…”. Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket az edzőteremben is gyakran kapok. A válaszom általában így hangzik: „Amennyit beleteszel, annyit vehetsz ki!” Ez a testedbe, az életmódodba, azaz a magadba való befektetést jelenti. Szóval arra biztatlak, hogy tedd meg TE is az első lépést egy helyes önértékeléssel és hozz egy jó döntést!

Van, aki azért tréningezik, hogy jókat ehessen. Olyan is van (egyre népesebb csoport), aki rendszeresen edz, figyel a táplálkozására, de néha elgyengül és enged a kísértésnek. Mert emberből van és amúgy sem készül versenyre, így „megengedheti magának”, DE MÉRTÉKKEL!
Persze van az a réteg is, aki versenyzik és eköré építi a mindennapjait. Áldozatokat hoz, mert ő akar a legjobb lenni a színpadon, vagy egyszerűen bizonyítási vágy van benne és ez viszi előre.

Gondoljunk bele, mennyien esnek neki nagy elánnal az életmódváltásnak, a különböző gyors eredményt ígérő diétáknak (fogyókúráknak), és mennyien adják fel az első pár hétben, hónapban csak azért, mert a várt eredmény később jön(ne)!
Mennyien gondolják, hogy ha kapnak egy edzéstervet és egy étrendet, majd az helyettük elvégzi a kemény munkát, hiszen minden le van írva, kőbe van vésve. Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Igaz vannak esetek, amikor valaki annyira alázatos, és annyira akar érte tenni, hogy ez valóban működik.

 

Önmagad legjobb edzője lehetsz, de kell hozzá „némi” tapasztalat!

Segítséget kérni nem szégyen! Sőt! Kell segítséget kérni. Így időt sportolhatsz meg magadnak azzal, hogy nem fejetlenül, cél nélkül vágsz bele egy programba.

Így tett Szemán Gábor is, amikor felkeresett minket. Tudta jól, hogy mit akar és azt is tudta mi a pontos cél: testkompozíció javítás. Tehát némi testzsír csökkentés és formajavítás. Edzett már edzővel, de szeretett volna új tapasztalatokat szerezni, ezért minket választott. Vagyis engem. Pogány Istvánt.
Ezúton is nagyon köszönöm a bizalmadat Gábor!

Ezek után a megvalósítás következett: edzés, kitartás, szorgalom. Ez az ami nem mindenkiben van meg és ez az, amiért olyan kevesen érik el a céljukat. Ezek a tulajdonságok kiemelnek téged a tömegből és ha szakemberrel együtt dolgoztok, akkor a gyenge pontjaidból is erősek lesznek. IDŐVEL. Mert idő kell mindenhez. Tehát ahhoz, hogy valós eredményeket tudj felmutatni ne csak két-három hónapig, hanem tartósan, ahhoz tudatos tervre lesz szükséged. A terv onnan indul, hogy felkeresel egy számodra szimpatikus, megfelelő szakmai kompetenciákkal és valós referenciákkal is rendelkező csapatot, majd egy olyan edzőt, aki irányít az úton. Aki majd fogja a kezed ha elakadsz és nem láncot köt rád, ha kell támogat és segít, hogy tudj haladni később akár egyedül is. Ez a végcél, és az, hogy ha kell vissza-vissza tudj nyúlni ahhoz, aki „felkarolt” és mentorált téged.

MIT GARANTÁLUNK, HA VELÜNK DOLGOZOL?

• kijelölt célt, amin (a mi támogatásunkkal) neked kell végigmenni

• beilleszkedést egy új közegbe

• privát edzést, ahol csak veled foglalkozunk

• tartós sikert, magabiztos tudást, folyamatos fejlődést

• feszesebb, tónusosabb testet, jobb közérzetet, sikerélményt

 

NEM MONDJUK AZT, HOGY:

• ne lennének majd holtpontjaid

• két-három hónap alatt tartós, maradandó változást érsz el

• könnyű lenne az út, és azt sem mondjuk, hogy ez mindenkinek sikerül

• az edződ levenné a válladról a munkát (mert mint tudjuk, ő „csak” irányt mutat)

• neked nem kellene érte megdolgoznod

Röviden, tömören összefoglaltunk egy kis szeletet abból, hogy mit kapsz és mit nem akkor, ha felveszed velünk a kapcsolatot.

Szemán Gábor nem pár hónapban gondolkodott. A képen is látható eredményt heti három súlyzós, edzőtermi edzéssel értük el, amit kardió programmal egészítettünk ki, de emellett a feleségével a konyhában is megreformálták az iránymutatásunkkal az eddigi táplálkozásukat. Igaz, a közös munka jelenleg online zajlik, ettől függetlenül a jelenlegi formája már közelít ahhoz, amit mindig is szeretett volna.

Amikor felkeresett minket 2020. januárjában 100kg volt a testsúlya. Most májusban 93kg és egy élesebb forma nézett vissza rá, amit a hastérfogata is mutat: 100cm volt, most 96cm.
Mint látjátok ez nem drasztikus változás, de ez is volt a cél: a folyamatosság és egy definiáltabb külső.

Határozott céljai voltak, és tenni is akart értük! Tedd meg te is a kellő lépéseket velünk!

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!
Kezdjük el közösen felépíteni az egészséges éned.
Hívj a 📞+3630 415 73 83 számon vagy írj erre az e-mail címre: info@poganyfitness.hu