A múlt maradjon a múlté, élvezzük a jelent!

Ez nálunk annyit jelent, hogy nem túlélni vagy megúszni akarjuk a nehéz helyzeteket, hanem felismerni az alkalmat. Hogyan? Elmesélem. ↓

A social media felületeinken eddig is a folyamatos kommunikációra helyeztük a hangsúlyt, de most még ennél is jobban belehúztunk. Amikor berobbant a hír, hogy az edzőtermek bezárnak a mi munkahelyünk is veszélybe került, ugyanis nekünk az edzőterem a bázisunk. Szolgáltatásaink között ugyan megtalálhatóak a home office-ban is végezhető változatok, mégis máris gondolkodni kezdtünk: Hogyan tudunk még többet, még jobbat nyújtani az embereknek ebben a nehezebb időszakban?

Új tervek, amik amúgy is megvalósításra vártak: Skype oktatás, videós oktatás, facebook live, pdf segédletek, zárt csoport, youtube csatorna. Az oktatásaink home office-ban is remekül működnek, de őszintén, nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen helyzetbe kerülhetünk. Új követőink közül kevesebben tudják, de tavaly épp ilyenkor, 2019. április 30-án zártunk le egy közel 19 éves korszakot. Kazincbarcika legnagyobb múlttal rendelkező edzőterméről, a CITY GYM bezárásáról van szó, ami erősen érintett minket is, már ami az utolsó egy évet illeti biztosan. Akkor is meg kellett hoznunk egy döntést és most is! A miértekről egy későbbi cikkemben fogok még írni bővebben.

 

Smart célokban érdemes gondolkodni!

Azt már jól megtanultam, hogy a vállalkozás az én értelmezésem és tapasztalataim szerint a gyors döntések sorozatát jelenti! Mint már a cikkem elején említettem, felül is lehet kerekedni ezen időszakon amiben benne vagyunk. Amennyiben előre is tekintünk és elgondolkozunk azon, hogy hogyan is tovább és milyen területeken kéne még fejleszteni magunkat ahhoz, hogy fejlődjünk, akkor könnyedén rájöhetünk, hogy az önképzés mindig egy reális célként tűzhető ki magunk elé.

 

Bemutatkozik a Pogány Fitness Team YouTube csatornája

Új lehetőségként tekintünk a jövőre. Legújabb programunk bemutató videója már felkerült a csatornánkra, amit itt tudtok megnézni:

Ha szeretnétek értesülni a legfrissebb tartalmainkról, iratkozzatok fel csatornánkra: https://bit.ly/35ay4Rb

 

Új szolgáltatásunk: Special Home Training Program

Személyi edzéseink mellett a járvány levonulása után is lehetőség van velünk edzeni az új ’Special Home Training’ programunkon keresztül.
Ez annyit jelent, hogy nem kell feltétlenül az edzőteremben együtt dolgoznunk ahhoz, hogy mégis közösen edzhessünk. Ebben a csoportos mentorprogramunkban megismertetjük veled a benned rejlő kiaknázatlan erőforrásokat, ami további lehetőséget ad a folyamatos fejlődésre, ráadásul a megszerzett tudásod és tapasztalataid a későbbiekben is tudod majd kamatoztatni.

 

MIT KAPSZ, HA TE IS CSATLAKOZOL A CSOPORTHOZ?
 • zárt titkos Facebook csoport tagságot fogsz kapni
 • 4 mentorunk tartja a foglalkozásokat és válaszol a kérdéseidre
 • 3-4 edzésen vehetsz részt hetente
 • az edzésvideókat bármikor elérheted, amíg él az előfizetésed
 • 1 db élő bejelentkezés hetente
 • minden tag jogosult havonta 1 óra személyes foglalkozásra
  (tanácsadás, személyi edzés) a választott edzőnél
 • online workshopokon és webinárokon való részvétel
  (havonta minimum 1 db)
 • teljes tudástár (étrend, edzésterv) hozzáférés, amíg él az előfizetésed

 

MIÉRT VÁLASZD AZ ONLINE TRÉNINGET?
 • felkészült edzőink fitten tartanak a karantén alatt
 • nem kell lemondani a mozgásról és az egészséges életmódról
 • csatlakozz összetartó közösségünkhöz
 • támogató közeg, ahol átsegítenek a nehéz helyzeteken
 • folyamatos kontroll és számonkérés a haladás érdekében
 • csoportos mentorprogram, ahol a célok elérése közös feladat
 • folyamatosan bővülő tudástár

START: 2020.05.01. (péntek)

Jelentkezés és további információk a programról: https://poganyfitness.hu/pogany-fitness-special-home-training/